Sundbyholms_julmarknad_2021_LOW-3563

Sundbyholm julmarknad

2021 öppnades för första gången portarna upp till en sagolik julmarknad i Sundbyholms slottspark.

Två dagar fyllda av julstämning 

 

Den 11 och 12 december var det julmarknad i Sundbyholms slottspark, den första men troligen inte den sista. Med flera tusen besökare och ett 30-tal utställare blev denna julmarknad något alldeles fantastiskt. 

Doften av brända mandlar slingrade sig långt upp i slottsallén och vid marknadens entré sprakade eldar och många stannade under den granrisprydda portalen för att ta selfies med det glimrande marknadsområdet i bakgrunden. I bodarna kunde man finna alltifrån hemslöjd till mathantverk i form av börd, ostar, korvar, rökt fisk, marsipan och karameller.

Även för barnen fanns det mycket som lockade. Ponnyridning, fiskdamm, tombola och ett besök hos tomten som satt i sin fåtölj och tog emot och läste alla inlämnade önskelistor. I pysselverkstaden kunde man träffa Kreativa Karin och få tips om massa roligt julpyssel. Det gjordes bland annat snöflingor och julstjärnor av toarullar.

När mörkret föll över slottsängen och Lucia kom skridande med levande ljus i håret, var det som om hela marknaden höll andan. Samma känsla infann sig även på andra dagens sista timme då Andreas Weise kom för att sjunga in julen och avsluta marknaden för den här gången.

Slider_tomtepynt
Sundbyholms_julmarknad_2021_LOW-3652
Sundbyholms_julmarknad_2021-3172
Slider_marknad
Slider_lucia
Slider_kvinna
Slider_kreativakarin
Slider_tomte2
Slider_marmelad
Slider_pearl
Slider_Weise
Shape Copy 9

Julmarknad 2022

Med ett 30-tal utställare och flera tusen besökare blev Sundbyholms första julmarknad en mycket lyckad och omtyckt marknad.

Är du intresserad och vill vara en del av Sundbyholm julmarknad 2022 - då anmäler du ditt intresse till oss genom att maila till event@sundbyholm.se

Jultomten i sundbyholm